Στο νοσοκομείο της Λαμίας άφησε την τελευταία του πνοή ο οδηγός του ενός από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 8:30 χθες το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Τα δύο οχήματα κινούνταν στο ρεύμα προς την Αθήνα. Στο 163ο χιλιόμετρο  για λόγους που διερευνά το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το τζιπ αναποδογύρισε μέσα στην εθνική οδό και ο 64χρονος οδηγός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρέθηκε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

 Στο άλλο όχημα τύπου βαν επέβαιναν 3 άνθρωποι δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι τους Βουλγαρικής καταγωγής. Το βαν βγήκε εκτός δρόμου  και έσπασε την προστατευτική μπάρα.

Η μπαρα τρύπησε την πόρτα του οδηγου και μπήκε αρκετούς πόντους μέσα στο αυτοκίνητο. Ο άνδρας που καθόταν στη θέση του οδηγού, θα πρέπει να είχε όχι έναν αλλά πολλούς Αγίους μαζί του, όπως είπε χαρακτηριστικά άλλος οδηγός διερχόμενος από το σημείο. Λίγο πιο μπροστά αν είχε καρφωθεί η μπάρα θα τον είχε σκοτώσει.

Για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων γινόταν με δυσκολία.