Στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου κατέληξε ένας 85χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με το pelop.gr τρία άτομα εισέβαλαν στο διαμέρισμά του σπάζοντας το παράθυρο της κουζίνας.

Ο ίδιος κοιμόταν στο δωμάτιό του όταν οι δυο άνδρες τον έπιασαν και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα ενώ με τα σεντόνια του κρεβατιού του έδεσαν τα χέρια και τα μάτια.

Ενώ ο άτυχος 85χρονος τους φώναζε πως δεν έχει χρήματα παρά μόνο 25ευρώ μέσα στο πορτοφόλι του εκείνοι επέμεναν να τους δείξει το σημείο που κρύβει μετρητά.

Όσο οι δράστες χτυπούσαν τον ηλικιωμένο η γυναίκα που μπήκε μαζί τους στο σπίτι έψαχνε τις ντουλάπες. Όταν κατάλαβαν πως δεν υπάρχουν άλλα λεφτά στο σπίτι, πήραν τα 25 ευρώ και τον σταυρό που φορούσε το θύμα στον λαιμό του και εξαφανίστηκαν.

Ο 85χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Οι δράστες παραμένουν άφαντοι με την αστυνομία να ερευνά την περιοχή για τον εντοπισμό τους. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου.