Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, τον μεγαλύτερο αγώνα έδωσε για εννέα μέρες ο 17χρονος Γιώργος Νταγιούκλας, όμως τελικά η μοίρα είχε αποφασίσει αλλιώς για αυτόν!

Σήμερα το πρωί όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, ο άτυχος Γιώργος κατέληξε μετά από εννέα ημέρες που πάλευε για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Όσο κι αν προσπάθησαν οι γιατροί, όσο κι αν οι προσευχές της οικογένειας, των φίλων του αλλά και πολιτών από κάθε γωνιά της χώρας συνεχώς πλήθαιναν, δυστυχώς ο Γιώργος δεν άντεξε.

Να θυμίσουμε πως είχε τραυματιστεί σοβαρά την Παρασκευή 6 Μαίου στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα με το μηχανάκι του, σε σύγκρουση με φορτηγό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν παίκτης της Θύελλας Πατρών και το τροχαίο σημειώθηκε όταν οδηγούσε μηχανάκι την ώρα που πήγαινε στην προπόνηση της Μικτής.

Παράλληλα ήταν μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ και πρόσφατα συμμετείχε στη νικηφόρα ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λυκείων ΕΠΑΛ.


TAGS