Νέες Φρυγανιές με B-Γλυκάνη από την Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Νέες Φρυγανιές με B-Γλυκάνη από την Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, δημιούργησε ένα νέο, λειτουργικό προϊόν, τις Φρυγανιές «με» Β-Γλυκάνη.

Οι Φρυγανιές «με» Β-Γλυκάνη, κριθάρι και βρώμη είναι ξεχωριστές καθώς περιέχουν Β-Γλυκάνη που μειώνει τη χοληστερόλη με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, το κριθάρι και η βρώμη προσδίδουν μια ιδιαίτερη γεύση στο προϊόν

Η Β-Γλυκάνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που προέρχεται από την βρώμη και το κριθάρι και όπως επιστημονικά έχει αποδειχθεί, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Επίσης, η  κατανάλωση της συμβάλει  στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.  

Κάθε μερίδα έξι φρυγανιών με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, παρέχει 1g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3g β-γλυκάνης από βρώμη, πίτυρα βρώμης, κριθάρι, πίτυρα κριθαριού ή από μείγματα των εν λόγω β-γλυκανών  σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Απολαύστε τις νέες Φρυγανιές ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ «με» Β-Γλυκάνη, στο πρωινό σας, καθώς και όλη την ημέρα με γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο