Η Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, δημιούργησε ένα νέο, λειτουργικό προϊόν, τις Φρυγανιές «με» Β-Γλυκάνη.

Οι Φρυγανιές «με» Β-Γλυκάνη, κριθάρι και βρώμη είναι ξεχωριστές καθώς περιέχουν Β-Γλυκάνη που μειώνει τη χοληστερόλη με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, το κριθάρι και η βρώμη προσδίδουν μια ιδιαίτερη γεύση στο προϊόν

Η Β-Γλυκάνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που προέρχεται από την βρώμη και το κριθάρι και όπως επιστημονικά έχει αποδειχθεί, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Επίσης, η  κατανάλωση της συμβάλει  στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.  

Κάθε μερίδα έξι φρυγανιών με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, παρέχει 1g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3g β-γλυκάνης από βρώμη, πίτυρα βρώμης, κριθάρι, πίτυρα κριθαριού ή από μείγματα των εν λόγω β-γλυκανών  σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Απολαύστε τις νέες Φρυγανιές ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ «με» Β-Γλυκάνη, στο πρωινό σας, καθώς και όλη την ημέρα με γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς.