Τραγωδία με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε περίπου στη 1 μετά το μεσημέρι στις Σέρρες, στην περιοχή του Χρυσού, κατά τη σύγκρουση δύο σιδηροδρομικών οχημάτων του ΟΣΕ.

Συγκεκριμένα βαγόνι συντήρησης συγκρούστηκε με ένα ψεκαστικό βαγόνι με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, εργαζόμενοι του ΟΣΕ, και να τραυματιστούν άλλοι δυο.

Οι τραυματίες φαίνεται ότι ήταν οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο ένας μεταφέρθηκε προληπτικά, λόγω του σοκ που υπέστη, ενώ ο δεύτερος φέρει ελαφρά τραύματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ψεκαστικό κινούνταν με μικρή ταχύτητα, όμως το συντήρησης, στο οποίο επέβαιναν οι εργάζομενοι που έχασαν τη ζωή τους, είχε αναπτύξει ταχύτητα και δεν πρόλαβε να σταματήσει όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε το άλλο βαγόνι σε απόσταση 100 μέτρων.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, τα αίτια της οποίας ερευνώνται, σήμανε συναγερμός, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

Η σιδηροδρομική γραμμή έκλεισε στο σημείο και άνοιξε περίπου στις 17:00.

Φωτό αρχείου