Με ολιγόωρες στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει για αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Και αυτό για να μπορέσει ο κόσμος να κατέβει στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Συγκεκριμένα τα μέσα θα κινηθούν αύριο ως εξής: Τα τρόλεϊ κανονικά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ, τα λεωφορεία από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το μετρό από τις 8 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας.

Επιπλέον, οι συρμοί στη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) θα κινηθούν από τις 08:00 έως τη λήξη της βάρδιας, τα τρένα στις Γραμμές 2 & 3 (ΑΜΕΛ) θα κινηθούν κανονικά όλη τη διάρκεια της ημέρας και το Τραμ Θα λειτουργήσει από τις 06:00 έως τις 24:00.

Τα τρένα ΟΣΕ και οι συρμοί του προαστιακού θα ακινητοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, αφού οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση με 24ωρη απεργία.

Σημειώνεται ότι αύριο το μετρό θα πηγαίνει μόνο μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς το τμήμα από εκεί έως το αεροδρόμιο ανήκει στη δικαιοδοσία του ΟΣΕ, οι υπάλληλοι του οποίου απεργούν.