current views are: 6

17 Μαΐου 2016
Δημοσίευση05:16

Δολοφονήθηκε ο 20χρονος φοιτητής – Τι αποκαλύπτει η έκθεση του ιατροδικαστή

Σε δολοφονική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή στην Πεντέλη, το Σάββατο. 

Δημοσίευση 05:16’

Σε δολοφονική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή στην Πεντέλη, το Σάββατο. 

Με τρείς σφαίρες έβαλαν τέλος στην ζωή του 20χρονου, το πτώμα του οποίου  είχε βρεθεί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη, όπως αποφάνθηκαν οι γιατροί που πραγματοποίησαν την νεκροψία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο νεαρός η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στο αστυνομικό τμήμα Γλυκών Νερών στις 10 Μαϊου, είχε πυροβοληθεί 3 φορές σε κεφάλι, θώρακα και κοιλιά απο πυροβόλο όπλο. 

Πλέον οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Η εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή του Τμήματος Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας είχε δηλωθεί από την οικογένειά του στις 10  Μαΐου στο ΑΤ Γλυκών Νερών. Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη. 

Άμεσα εκλήθη το ΕΚΑΒ, όπου κατά τραγική σύμπτωση, τραυματιοφορέας ήταν θείος του άτυχου 20χρονου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η σορός βρισκόταν, σε προχωρημένη σήψη με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να εξακριβωθεί από την αρχή το κατά πόσο έφερε τραύματα από όπλο.

Ο 20χρονος σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.


σχετικα αρθρα