Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται. Η 37χρονη, είναι αδελφή της μητέρας της ανήλικης και έμενε αρκετές ώρες μαζί της για να την προσέχει, ωστόσο στην απολογία της είπε δεν έχει κάνει τίποτα κακό, ενώ φέρεται να είπε:  "Δεν θα το ξανακάνω"...

Η 37χρονη οδηγήθηκε νωρίτερα στον Εισαγγελέα με την κακουργηματική κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, ενώ όπως αποκάλυψε το tempo24.gr, στο κινητό της της βρέθηκε πλούσιο πορνογραφικό υλικό.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν έφτασαν στην Αστυνομία στοιχεία από κατοίκους της περιοχής όπου διέμενε η 37χρονη και η ανήλικη ανιψία της. Οι καταγγελίες έκαναν αναφορά σε "περίεργη" συμπεριφορά της συλληφθείσας.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που περιγράφει ο αδελφός της κατηγροούμενης και ακούγονται στο βίντεο και δείχνουν πώς παρακινούσε η 37χρονη την 8χρονη ανιψιά της να κάνει άσεμνες πράξεις. 

Ο Νίκος, αδελφός της γυναίκας και θείος της μικρής, είδε το βίντεο που κατέγραφε η αδελφή του και περιγράφει όσα καταγράφονται σε αυτό.

«Ναι το έχω ακούσει το βίντεο, το έχω δει. Αυτό που της έλεγε είναι, να πει αυτά τα λογάκια, να βγάλει τα ρούχα της, να βάλει το χεράκι της στο... Κυρίως της έλεγε να κάνει κάποιες κινήσεις επάνω στο σώμα της» λέει χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν αυτά που ακούγονται είναι περίεργα, ανέφερε ότι πράγματι παραπέμπουν σε πορνογραφικό υλικό και πως αυτό δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό.