Να κάνει διακοπές στη Ρόδο ήταν η τελευταία επιθυμία ενός 75χρονου Ολλανδού, ο οποίος πάσχει από καρκίνο. Και η επιθυμία του αυτή έγινε πραγματικότητα χάρη στον εγγονό του, ο οποίος τον συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι.

Η συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον εγγονό του ο οποίος έστειλε επιστολή στην τοπική εφημερίδα «Ροδιακή».

«Ενάμιση χρόνο πριν έμαθα ότι ο παππούς μου έχει καρκίνο και ο γιατρός είπε ότι δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα, να ζήσει, οπότε τον ρώτησα ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει στην Ελλάδα και στη Ρόδο για διακοπές. Του έκανα έκπληξη του έφερα τα εισιτήρια, κάνοντας έτσι την επιθυμία του πραγματικότητα.

Στη Ρόδο που είμαστε, τον βλέπω καθημερινά να απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και να χαμογελά και να μου λέει ότι ήταν η καλύτερη έκπληξη της ζωής του 10 φορές τη μέρα!

Δεν θα μπορούσε να μου δώσει καλύτερη ικανοποίηση και μάλιστα μου αναφέρει ότι τον Αύγουστο θέλει πάρα πολύ να έρθει ξανά στη Ρόδο για να δείξει όλες τις ομορφιές της Ρόδου στη γυναίκα του», αναφέρει στην επιστολή του.

Οι δυο τους αναχώρησαν σήμερα από το νησί.