Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με τους υποψήφιους των γενικών λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) και τα μαθήματα: Μαθηματικά, Βιολογία, Φυσική και Ιστορία

Το newpost.gr σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο "Ώθηση"  θα σας ενημερώνουν αναλυτικά για τα θέματα και τις λύσεις καθ΄όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.

Δείτε τα θέματα στη Βιολογία

Δείτε τις λύσεις στη Βιολογία

Το σχόλιο του φροντιστηρίου ΩΘΗΣΗ για τη Βιολογία: 

Τα θέματα καλύπτουν όλο το φάσμα της ύλης και απαιτούν πολύ καλή γνώση της θεωρίας αλλά και κριτική σκέψη (ιδιαίτερα το Θέμα Γ). Οι υψηλές βαθμολογίες είναι εφικτές.

Δείτε τα θέματα στη Φυσική

Δείτε τις λύσεις στη Φυσική

Το σχόλιο του φροντιστηρίου ΩΘΗΣΗ για τη Φυσική: 

Τα θέματα καλύπτουν όλο το φάσμα της εξεταστέας ύλης, έχουν άμεση συσχέτιση με ερωτήσεις και   ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και οι απαντήσεις δεν είναι χρονοβόρες.

Δείτε τα θέματα των Μαθηματικών

Δείτε τις λύσεις στα Μαθηματικά

Το σχόλιο του φροντιστηρίου ΩΘΗΣΗ για τα Μαθηματικά: 

Δίνοντας μία πρώτη εκτίμηση για τα σημερινά θέματα παρατηρούμε ότι διακρίνονται για την κάλυψη όλης της ύλης με σωστή κλιμάκωση δυσκολίας. Οι υψηλές επιδόσεις είναι εφικτές για τους καλά προετοιμασμένους υποψήφιους.

Δείτε τα θέματα στην Ιστορία

Δείτε τις απαντήσεις στην Ιστορία

Το σχόλιο του φροντιστηρίου ΩΘΗΣΗ για την Ιστορία: 

Τα θέματα αντλούνται από την Ευρωπαϊκή Ιστορία (Βιομηχανική Επανάσταση, Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, Ευρωπαϊκή Ενοποίηση) και την Νεοελληνική Ιστορία (Επανάσταση 1843, Βαλκάνια, ΕΟΚΑ). Οι απαντήσεις απαιτούν χρόνο για έναν καλά προετοιμασμένο υποψήφιο.​