ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κυπαρισσία: 60χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε 10χρονη!

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 20 Μαΐου 2016, 14:01 / Ανανεώθηκε 20 Μαΐου 2016, 14:45
Σοκ στην Κυπαρισσία: 60χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε 10χρονη!
Facebook Twitter Whatsapp

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κυπαρισσία η καταγγελία για απόπειρα ασέλγειας ενός 60χρονου σε βάρος μιας 10χρονης κοπέλας, όπως κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής η μητέρα του παιδιού. Η μητέρα εντόπισε την 10χρονη στο κρεβάτι του 60χρονου.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κυπαρισσία η καταγγελία για απόπειρα ασέλγειας ενός 60χρονου σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού, όπως κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής η μητέρα του παιδιού. Η μητέρα εντόπισε την 10χρονη στο κρεβάτι του 60χρονου.

Στις 18 Μαΐου η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο 60χρονος, τον οποίον τις τελευταίες ημέρες το κορίτσι επισκεπτόταν στο σπίτι του για να του κάνει παρέα, της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά, το παιδί όμως αρνήθηκε, όπως υποστήριξε στην μητέρα του. 

Μάλιστα η μητέρα αναζητούσε το παιδί και τελικά το εντόπισε στο σπίτι του ηλικιωμένου, την ώρα που βρίσκονταν στο κρεβάτι μαζί του και όπως της είπε, έβλεπαν απλώς τηλεόραση.

Άμεσα οι αστυνομικοί της Κυπαρισσίας προχώρησαν στην σύλληψη του 60χρονου, ενώ την ανήλικη θα εξετάσει ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει πέσει θύμα βιασμού. όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι υπήκοοι Ρουμανίας.