Την πλήρη συλλογή του παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο σχεδιαστής Σπύρος Κοντάκης, μαζί τη νέα ομάδα της Kontaki Design, στο νέο δημιουργικό πολυχώρο art & design Pirée.

Από τις 26 Μαΐου έως τις 19 Ιουνίου 2016, το σύνολο των δημιουργιών του Έλληνα σχεδιαστή, εμπνευσμένες από τον άνθρωπο & την κίνησή του, θα εκτίθενται υπό τον τίτλο «always about the MAN», ο οποίος παραπέμπει στο ομώνυμο φωτιστικό του designer.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 20:00, οι φίλοι του design θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράλληλα την πρώτη επίδειξη στην Ελλάδα της σειράς QUEENS από τη fashion designer Sofia Myrto Metsoviti & ένα ανατρεπτικό μουσικό live από τον Βρετανό καλλιτέχνη Chris Scott Moskovich & το group του.

Η έκθεση θα παρουσιάσει design objects από όλες τις σειρές του σχεδιαστή, καθώς & το διάσημο φωτιστικό PoPeYe, το οποίο επιλέχθηκε πρόσφατα για να ενισχύσει τη φιλανθρωπική δημοπρασία Fight Aids Monaco που διοργανώνει η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό (για τον ίδιο σκοπό, το 2012, είχε επιλεγεί η εμβληματική τσαγιέρα Conical με την υπογραφή του Kontaki Design).

Εγκαίνια: Πέμπτη 26 Μαΐου στις 8μμ

Διάρκεια Έκθεσης: 26/5/16 - 19/6/16

It's not about the idea.

It's always about the MAN.

We are the Kontaki designs.

www.kontakidesign.com

www.facebook.com/KontakiDesign

 www.instagram.com/kontakide sign

Facebook event www.facebook.com/events/242172746146314