current views are: 8

25 Μαΐου 2016
Δημοσίευση18:32

Ένταση στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Ένταση επικράτησε στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στις αποθήκες Φέσσα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Σύρους και Αφγανούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

 

Δημοσίευση 18:32’

Ένταση επικράτησε στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στις αποθήκες Φέσσα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Σύρους και Αφγανούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

 

Ένταση επικράτησε στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στις αποθήκες Φέσσα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μια ομάδα Σύρων συνεπλάκησαν με μια ομάδα Αφγανών, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις Αφγανοί και να μεταφερθούν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η δημοτική Αρχή Ωραιοκάστρου διοργανώσει την προσεχή Δευτέρα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

«Όλοι μαζί να εκφράσουμε την έντονη αντίδρασή μας στην άνιση κατανομή των προσφύγων μεταναστών και τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα του ΑΤ της περιοχής μας», τονίζεται σε ανακοίνωση για την κινητοποίηση.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Μαΐου, στις 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου σας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Δευτέρα 30.05.2016 στις 7 το απόγευμα προκειμένου να εκφράσουμε όλοι μαζί την έντονη αντίδρασή μας στην άνιση κατανομή των προσφύγων μεταναστών και τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα του Α.Τ. της περιοχής μας.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, στην οδό Θεσσαλονίκης, όπου θα διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων. Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη.


σχετικα αρθρα