current views are: 35

25 Μαΐου 2016
Δημοσίευση20:04

Νεκρή σε υπόγειο σουπερμάρκετ στο Μαρούσι βρέθηκε η αγνοούμενη Αγραφιώτου

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ στην περιοχή του Αμαρουσίου όταν αντίκρισαν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης τη σορό μιας γυναίκας.

Δημοσίευση 20:04’

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ στην περιοχή του Αμαρουσίου όταν αντίκρισαν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης τη σορό μιας γυναίκας.

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ στην περιοχή του Αμαρουσίου όταν αντίκρισαν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης τη σορό μιας γυναίκας, στο τρίτο υπόγειο γκαράζ.

Πρόκειται για την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη 21 Απριλίου με το αυτοκίνητο της, ένα λευκό Opel Corsa. Η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο για τις καθημερινές της υποχρεώσεις και από τότε εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω από την γυναίκα υπήρχαν ίχνη αίματος γεγονός που αποδεικνύει πως ο θάνατός της ήταν βίαιος. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε η τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα και έγγραφά της.

Την υπόθεση εξαφάνισης είχε αναδείξει στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη, η οποία πριν από μερικές ημέρες είχε δεχθεί τηλεφώνημα από υπάλληλο γνωστού σουπερμάρκετ στο Μαρούσι, ο οποίος δήλωσε πως στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε. Όχι όμως και η αγνοούμενη γυναίκα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο τρίτο υπόγειο του σουπερμάρκετ, το οποίο δεν χρησιμοποιείται, αφού η έντονη δυσοσμία κίνησε την περιέργεια εργαζομένων ενώ υπήρξαν και διαμαρτυρίες πολιτών στην αστυνομία.

Ο μάρτυρας, υπάλληλος του εν λόγω σούπερ μάρκετ υποστήριξε πως κάποιος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο υπόγειο γκαράζ, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της στις 21 Απριλίου και στη συνέχεια το μετακίνησε σε άλλο σημείο του υπογείου όπου και βρέθηκε.

Όπως είχε μεταδώσει σε μια εκπομπή που είχε αφιερώσει στην υπόθεση η Αγγελική Νικολούλη η γυναίκα συνήθιζε να πηγαίνει σχεδόν καθημερινά για καφέ στον φούρνο «Βενέτη» που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της. Όπως είπε στην κάμερα του «Τούνελ» υπεύθυνη του καταστήματος, δεν πέρασε από εκεί το πρωί που εξαφανίστηκε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία στις κάμερες ασφαλείας.

Υποστήριξε ακόμα πως το τελευταίο διάστημα αναζητούσε να ανταλλάξει χαρτονομίσματα και την περιέγραψε σαν μία ήσυχη κομψή κυρία, μορφωμένη και υψηλού βιοτικού επιπέδου.

Ήταν συνταξιούχος και είχε λάβει μεγάλο χρηματικό ποσό ως εφάπαξ. Διέμενε με την κόρη της στο Νέο Ηράκλειο, ενώ η οικογένεια είχε προσλάβει ακόμη και ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου να την εντοπίσουν.

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 69χρονης αναμένεται να δώσει η νεκροψία- νεκροτομή.