current views are: 16

26 Μαΐου 2016
Δημοσίευση07:03

Πώς ο «δράκος» του Αμαρουσίου συνδέεται με τη δολοφονία της Αγραφιώτου

Τους δράστες της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου αναζητούν οι αστυνομικοί, μετά τον εντοπισμό της σορού της γυναίκας, σε υπόγειο γκαράζ στο Μαρούσι, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το απόγευμα της Τετάρτης.

Δημοσίευση 07:03’

Τους δράστες της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου αναζητούν οι αστυνομικοί, μετά τον εντοπισμό της σορού της γυναίκας, σε υπόγειο γκαράζ στο Μαρούσι, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το απόγευμα της Τετάρτης.

Τους δράστες της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου αναζητούν οι αστυνομικοί, μετά τον εντοπισμό της σορού της γυναίκας, σε υπόγειο γκαράζ στο Μαρούσι, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το απόγευμα της Τετάρτης. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχασε την ζωή της απο τον «δράκο» του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν εντοπίστηκε το σώμα της άτυχης γυναίκας που η οικογένειά της αναζητούσε για 34 ημέρες, ο δράστης προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η Αγραφιώτου επιχειρήθηκε να πέσει θύμα βιασμού

Το χρονικό διάστημα που εξαφανίστηκε συμπίπτει με τη δράση του «δράκου» στην περιοχή και οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο ένα από τα θύματά του να είναι η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου είχε εντοπιστεί στον δευτερο υπόγειο του σούπερ μάρκετ, ενώ το πτώμα της εντοπίστηκε στο τρίτο, το οποίο δεν ήταν ενεργό, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήξερε πως να κινηθεί στο χώρο και πως να κρύψει το θύμα του.

Όπως είχε μεταδώσει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», η 69χρονη συνήθιζε να πηγαίνει σχεδόν καθημερινά για καφέ στον φούρνο «Βενέτη» που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της. Όπως είπε στην κάμερα του «Τούνελ» υπεύθυνη του καταστήματος, δεν πέρασε από εκεί το πρωί που εξαφανίστηκε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία στις κάμερες ασφαλείας.

Υποστήριξε ακόμα πως το τελευταίο διάστημα αναζητούσε να ανταλλάξει χαρτονομίσματα και την περιέγραψε σαν μία ήσυχη κομψή κυρία, μορφωμένη και υψηλού βιοτικού επιπέδου.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου ήταν συνταξιούχος και είχε λάβει μεγάλο χρηματικό ποσό ως εφάπαξ. Διέμενε με την κόρη της στο Νέο Ηράκλειο, ενώ η οικογένεια είχε προσλάβει ακόμη και ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου να την εντοπίσουν.

Πάντως, απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 69χρονης αναμένεται να δώσει η νεκροψία- νεκροτομή.

Την Παρασκευή απολογείται ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος «δράκος» συνελήφθη την Τετάρτη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο δράστης, που ομολόγησε τις επιθέσεις, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων φορώντας μαύρη κουκούλα για να μην φαίνεται το πρόσωπό του και με χεριοπαίδες πισθάγνωνα. 

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία σε βάρος του, ενώ ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί  το πρωί της Παρασκευής.

Ο 30χρονος χαρακτηρίζεται ως άτομο με «μειωμένη αντίληψη». Ενώ αρχικά αρνούνταν πως ήταν αυτός που έκανε τις επιθέσεις, υποστηρίζοντας μάλιστα πως οι αμυχές που είχε στο πρόσωπο ήταν «από το ξύρισμα», αυτό που γνώριζε όμως όπως και οι αστυνομικοί, ήταν πως τις αμυχές, του της προκάλεσε το τελευταίο θύμα που επιχείρησε να βιάσει στην συμβολή των οδών Αγράφων και Ελευθερίας. 

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, «είχα μια ερωτική απογοήτευση πρόσφατα. Με χώρισε μια Ρουμάνα Barwoman με την οποία είχα σχέση και ήθελα να πάρω εκδίκηση απο τις γυναίκες».