current views are: 8

26 Μαΐου 2016
Δημοσίευση16:44

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Αγραφιώτου (φωτό)

Στο σκοτάδι παραμένουν για την ώρα οι έρευνες για το πώς έχασε τη ζωή της η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε αργά χθες το απόγευμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε υπόγειο σουπερμάρκετ στο Μαρούσι.

Δημοσίευση 16:44’

Στο σκοτάδι παραμένουν για την ώρα οι έρευνες για το πώς έχασε τη ζωή της η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε αργά χθες το απόγευμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε υπόγειο σουπερμάρκετ στο Μαρούσι.

Στο σκοτάδι παραμένουν για την ώρα οι έρευνες για την άγρια δολοφονία της 69χρονης Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε αργά χθες το απόγευμα, σε υπόγειο σουπερμάρκετ στο Μαρούσι. Στις σκάλες του κλιμακοστασίου στο οποίο βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, υπήρχε μια τεράστια κηλίδα αίματος, η οποία είχε στεγνώσει 35 ημέρες μετά, και δείχνει ότι εκεί έμεινε το άψυχο σώμα της Αγραφιώτου. Οι αρχές εξέταζαν το σενάριο να συνδέεται με την υπόθεση ο δράκος του Αμαρουσίου, χωρίς ωστόσο τα στοιχεία να συγκλίνουν για την ώρα σε αυτή την εκδοχή. 

Η σορός της άτυχης γυναίκας, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπογείου γνωστού σουμερμάρκετ, το οποίο δεν χρησιμοποιείται και το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης, πιθανόν και με σεξουαλικά κίνητρα αφού βρέθηκε ημίγυμνη από τη μέση και κάτω. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό διαπίστωσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα στη δεξιά κλείδα, σπασμένα πλευρά και ένα κάταγμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού που ξεπερνά τα 20 εκατοστά.

Στις σκάλες που οδηγούν στο τρίτο υπόγειο του κτηρίου βρέθηκαν αίματα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης να έριξε τη γυναίκα από τις σκάλες. 

Στο μεταξύ το γεγονός ότι βρέθηκε χωρίς ρούχα από τη μέση και κάτω κάνει τις αστυνομικές Αρχές να διερευνούν το ενδεχόμενο σεξουαλικού εγκλήματος και καθώς δεν ήταν εφικτό από τη σημερινή εξέταση να διαπιστωθεί αν έπεσε θύμα βιασμού, λόγω της προχωρημένης σήψης, ελήφθη γενετικό υλικό. Στο μεταξύ ερευνάται και το ενδεχόμενο διασύνδεσης του εν λόγω εγκλήματος με τον δράκο του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Η 69χρονη συνταξιούχος, επί χρόνια διευθύντρια της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου της Αγροτικής Ασφαλιστικής, είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου όταν έφυγε από το σπίτι στο οποίο διέμενε μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα της στο Νέο Ηράκλειο για εξωτερικές δουλειές, με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Opel Corsa.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε το  Σάββατο 14 Μαΐου στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του σουπερμάρκετ, έπειτα από τηλεφώνημα εργαζομένου στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», που ανέδειξε την υπόθεση. Ο άνδρας ανέφερε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. 

Το πτώμα όμως της γυναίκας δεν βρισκόταν εκεί αλλά στο τρίτο υπόγειο και μόνο μετά από έντονη δυσοσμία που κίνησε τις υποψίες εργαζομένων και περιοίκων οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του.

 

 


σχετικα αρθρα