Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου ο 52χρονος, που χθες τραυματίστηκε βαρύτατα, σε τροχαίο στην οδό Πανεπιστημίου. Μετά από πολύωρο χειρουργείο, σε καταστολή και διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Αγρινίου, ο 52χρονος, που την Τρίτη, τραυματίστηκε βαριά, μετά από σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε, στην διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Λαμπέτη, στο Αγρίνιο.

Οι γιατροί της ΜΕΘ είναι επιφυλακτικοί για την πορεία της υγείας του, αφού φέρει σοβαρά τραύματα και κατάγματα σε πολλά μέρη του σώματος του, από την σφοδρή πρόσκρουσή του στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια στην άσφαλτο. Σε κάθε περίπτωση, τα επόμενα 24ωρα, θεωρούνται πολύ κρίσμα.

Η οικογένεια του 52χρονου, πολύ γνωστή στην τοπική κοινωνία, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, ενώ χθες ενημερώθηκε για την κατάσταση του και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, πού διατηρεί φιλικούς δεσμούς με την οικογένεια.

Στο θάλαμο της ΜΕΘ όμως, δίνει την δική της μάχη και η 18χρονη κοπέλα, που τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη έπειτα από πρόσκρουση δυο δικύκλων στην εθνική οδό στο Αγρίνιο.

Η κατάστασή της παρουσιάζει αυξομειώσεις, οι γιατροί όμως διατηρούν μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Σύμφωνα με την διοίκηση του νοσοκομείου, σήμερα Τετάρτη, θα καταβληθούν προσπάθειες, ώστε η νεαρή να ξυπνήσει και να μεταφερθεί σε άλλον θάλαμο, αφού εκφράζονται φόβοι για τους κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, εξαιτίας του αδύναμου οργανισμού της.Πηγή: dete.gr