Ώρες αγωνίας για τον πρόεδρο του Ομίλου Βρακοφόρων Στέλιο Κιαγιαδάκη, ο οποίος χθες το βράδυ τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων.

Ο γνωστός σε όλους Στέλιος Κιαγιαδάκης, ο οποίος για δεκαετίες είναι φιλοξενούμενος με τα μέλη του Ομίλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας και στο Μέγαρο Μαξίμου αφιερώνοντας στους πολιτικούς τις κατά κοινή ομολογία εύστοχες μαντινάδες του και τα πολιτικά του σχόλια, έχει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και βρίσκεται διασωληνωμένος με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για την ανάκαμψή του.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ στο Ρέθυμνο ενώ επιχείρησε να διασχίσει πεζή κεντρικό δρόμο. Εκείνη την ώρα περνούσε ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που δεν είδαν τον πεζό και τον παρέσυραν ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα, παρέλαβαν τους τραυματίες του τροχαίου και οι γιατροί του νοσοκομείου στο Ρέθυμνο διαπίστωσαν πως μόνο ο κ. Κιαγιαδάκης είναι σε βαριά κατάσταση, γι' αυτό και μεταφέρθηκε στα Χανιά.

Πηγή φωτογραφιών: cretapost.gr