Ιδανικός καιρός για μπάνια το Σαββατοκύριακο με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ήπιους ανέμους και πολύ ήλιο. 

Το θερμόμετρο θα χτυπήσει «κόκκινο» αγγίζοντας τους 32 με 34 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι δε θα ξεπεράσουν τα 5 και 6 μποφόρ τοπικά. 

Από την Κυριακή σταδιακά θα εμφανιστούν νοτιάδες φέρνοντας και πάλι σκόνη, πιο αισθητή όμως η παρουσία της στην ατμόσφαιρα με συννεφιά θα γίνει από την Δευτέρα.

Αναλυτικά ο καιρός το Σάββατο:

Στην Αττική αίθριος καιρός με ασθενείς μεταβλητούς ανέμους. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις. Το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στη Θράκη και στην Μακεδονία ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς βόρειοι και η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ήλιος με αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία από 12 έως 28 και στα ανατολικά 30 βαθμούς.

Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με τον υδράργυρο μέχρι τους 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη αίθριος καιρός με βορειοδυτικούς ήπιους και το θερμόμετρο από 17 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου καλός καιρός και οι άνεμοι βόρειοι στα 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς.