current views are: 7

28 Μαΐου 2016
Δημοσίευση16:41

Ελεύθερος ο δολοφόνος της Αγραφιώτου – Οι αντιφάσεις του «δράκου»

Περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις πρόσθεσες στο «παζλ» των αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Δημοσίευση 16:41’

Περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις πρόσθεσες στο «παζλ» των αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις πρόσθεσες στο «παζλ» των αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου, η εξέταση γεννετικού υλικού που πήραν οι άνδρες των εγκληματολογικών της ασφάλειας Αττικής, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν ταυτοποιείται ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου με τον δολοφόνο της άτυχης 69χρονης.

Παρά ταύτα οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, εμφανίζονται πεπεισμένοι πως ο 30χρονος που είχε πραγματοποιήσει 6 επιθέσεις σε βάρος γυναικών, είναι ο δράστης της δολοφονίας. Ο «δράκος» έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις ενώ σε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια των πολύωρων καταθέσεων υποστήριξε πως είχε επιτεθεί σε κάποια γυναίκα σε υπόγειο αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει το σημείο.

Μάλιστα όταν τον ρώτησαν για το αν έχει επισκεφθεί το σούπερ μάρκετ που βρέθηκε νεκρή η 69χρονη, την πρώτη φορά υποστήριξε πως είχε πάει, ενώ την δεύτερη το αρνήθηκε. Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους του υπογείου αλλά ακόμη δεν έχουν εντοπίσει κάποιο στοιχείο που να συνδέουν τον 30χρονο με την υπόθεση. Ως εκ τούτου μέχρι και την ανάλυση των συμπληρωματικών εξετάσεων, οι αρχές αναζητούν τον δράστη της δολοφονίας που από την βιαιότητα των πράξεών του, χαρακτηρίζεται άκρως επικίνδυνος. 


σχετικα αρθρα