Ευθύνες στην αστυνομία επιρρίπτει η ξαδέλφη της Ελευθερίας Αγραφιώτου, που βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Η Ελένη Μπαλτά, που ζει στη Χαλκίδα, μιλά στο eviazoom.gr και περιγράφει τις κινήσεις που έκαναν όλοι οι συγγενείς από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της 69χρονης, ενω όπως υποστηρίζει, η αστυνομία δεν έψαξε εγκαίρως στο τρίτο υπόγειο, όπου τελικά βρέθηκε το πτώμα.

«Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε από την αστυνομία να κατέβει έναν όροφο κάτω που ήταν το πτώμα της ξαδέρφης μου! Αν είναι δυνατόν! Εκεί είναι στέκι εγκλημάτων, όλοι το λέγανε! Και ούτε καν το ψάξανε, ανέβαζαν το αμάξι και κάτω ήταν η ξαδέρφη μου...», δηλώνει η ξαδέρφη της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

«Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την εξαφάνιση πήγαμε silver alert, Νικολούλη, με ιδιωτικό ντετέκτιβ βάλαμε. Κινηθήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Είμαστε συγκλονισμένοι, είναι φοβερό αυτό. Κι όχι μόνο εγώ όλη η Ελλάδα, δηλαδή. Δεν το περίμενε κανένας αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό. Είναι τραγικό αυτό που τη βρήκε την ξαδέρφη μου. Οι πληροφορίες είναι αυτές που λένε ότι οι πιθανότητες είναι ο ένας «δράκος του Αμαρουσίου, ένας άλλος που μπορεί να υπάρχει δεύτερος σαν κι αυτόν γιατί ο πρώτος δεν φαίνεται και τόσο πολύ βάρβαρος και το τηλέφωνο που είπανε που δέχτηκε με τα οικονομικά τα θέματα. Εκεί δίνουμε περισσότερο βάση και ένα αυτοκίνητο που κατέβηκε εκείνη την ημέρα, ένα μαύρο που κατέβηκε με ταχύτητα την ημέρα που πήγε να παρκάρει η Ελευθερία. Το άσχημο είναι που υπήρχε το πτώμα κάτω και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε από την αστυνομία να κατέβει έναν όροφο κάτω. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Εκεί είναι δηλαδή στέκι εγκλημάτων. Όλοι το λέγανε. Ανεβάζανε το αμάξι και κάτω ήταν η ξαδέρφη μου», προσθέτει η κυρία Μπαλτά.

Περιγράφοντας την άτυχη συνταξιούχο αναφέρει:

Η Ελευθερία ήταν κοινωνική, αυτοδημιούργητη, μορφωμένη, δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Πολύ δυναμική γυναίκα, φρόντιζε την μητέρα της, την υπεραγαπούσε. Ήταν πολύ αξιόλογη κοπέλα. Πολύ αξιόλογο άτομο. Χαλκίδα ερχόταν πιο παλιά, τα τελευταία χρόνια όχι.