ΕΛΛΑΔΑ

«Ο δράστης είναι μέσα από το περιβάλλον της» - Τι λέει φίλη της Αγραφιώτου

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2016, 15:27 / Ανανεώθηκε 30 Μαΐου 2016, 16:41
«Ο δράστης είναι μέσα από το περιβάλλον της» - Τι λέει φίλη της Αγραφιώτου
Facebook Twitter Whatsapp

Νέα τροπή στο θρίλερ της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου δίνει η μαρτυρία της επιστήθιας φίλης της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα τροπή στο θρίλερ της άγριας δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου δίνει η μαρτυρία της επιστήθιας φίλης της.

Όπως δήλωσε η φίλη της άτυχης 69χρονης στο STAR, είναι βέβαιη ότι ο δολοφόνος είναι μέσα από το κοντινό περιβάλλον του θύματος.

«Γνώρισα την κυρία Ελευθερία Αγραφιώτου στο νοσοκομείο πριν μια πενταετία που είχα τον πατέρα μου άρρωστο και εκείνη είχε τη μητέρα της. Η τελευταία επικοινωνία με την κυρία Αγραφιώτου ήταν στις 14 Απριλίου και είχαμε συνεννοηθεί να βγούμε για καφέ. Εγώ έπαιρνα τηλέφωνο από το χωριό και δεν το σήκωνε το τηλέφωνο κανένας στο σπίτι, ούτε το κινητό τηλέφωνο σήκωνε. Εντάξει δεν έδωσα σημασία. Βλέπω από την τηλεόραση ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα έφτανε σε αυτό το τραγικό τέλος», διηγείται η φίλη της Ελευθερίας Αγραφιώτου και πρόσθεσε:

Είναι σίγουρα μέσα από το περιβάλλον της. Είναι σίγουρα 100%…[…] Έβαλε τα άτομα για να τη βγάλουν από τη μέση και για αυτό δεν πάρθηκε ούτε το κινητό της, ούτε τα λεφτά από την τσάντα της για να μην δώσουν στοιχεία ότι ήταν κλοπή. Σίγουρα ήταν κάποιος που γνώριζε. Την πίεζαν να δώσει τα χρήματα.

«Της έλεγα “μην λες ότι πούλησες το σπίτι σου, έχεις κάποια χρήματα, μη τα λες οπουδήποτε γιατί όλος ο κόσμος δεν είναι ίδιος”. Την συμβούλευα παρόλο που είμαι πολύ πιο μικρή στην ηλικία. Είχε δώσει αρκετά χρήματα, άνω των 10.000 ευρώ, γεγονός που την πίεζε».

Kαι καταλήγει:

Το πρόβλημα της ήταν το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν 5 χρόνια πριν όταν τη γνώρισα. Ψάχνουνε τον “δράκο”, δεν είναι το παλικάρι, είναι μέσα από το σπίτι.