Οργανωμένη επίθεση με πέτρες, βόμβες μολότοφ και καδρόνια πραγματοποίησαν στις 00:30 το βράδυ στο κτίριο του ΣΚΑΪ, οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί στο ΣΕΦ προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι χούλιγκανς προκάλεσαν φθορές στο κτίριο, έσπασαν μοτοσυκλέτες, χτύπησαν έναν υπάλληλο φύλαξης και εγκλώβισαν εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού μέσα στο κτίριο. 

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κινήθηκαν αργά το βράδυ προς τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ που βρίσκονται λίγα μέτρα πιο μακριά, στο Νέο Φάληρο. Φωνάζοντας συνθήματα και βρίζοντας κατά της διοίκησης και των εργαζομένων του σταθμού, εκτόξευσαν δεκάδες πέτρες και βόμβες μολότοφ. Προκάλεσαν την θραύση τζαμιών και κατέστρεψαν 3 μοτοσυκλέτες που υπήρχαν στην υπόγεια διάβαση. 

Το μένος τους ήταν τέτοιο που επιτέθηκαν κατά υπαλλήλου φύλαξης, χτυπόντας τον και βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, εγκλώβισαν για 1,5 τουλάχιστον ώρα, εργαζομένους του σταθμού μέσα στο κτίριο, ενώ πλάκες από τσιμέντο γέμισε τον αύλιο χώρο του κτιρίου.

 Οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν για ώρα τον δρόμο έξω απο το σταθμό, με αποτέλεσμα  όλοι όσοι κινούνταν επι της παραλιακής, να αναγκαστούν να κινηθούν απο άλλους δρόμους για να μην τραυματιστούν. «Απούσα» για μια ακόμη φορά η αστυνομία η οποία όταν έφτασε στο σημείο ήταν πλέον αργά, καθώς οι χούλιγκανς είχαν φύγει απο το σημείο.
 


TAGS