Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της Νίκης Νικολοπούλου, της κόρης του αχαιού βουλευτή, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και παλεύει να κρατηθεί στη ζώη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νίκη Νικολοπούλου αισθάνθηκε μια αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.

Η μητέρα της με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εκφράζει τα αμέτρητα συναισθήματα που την κατακλύζουν αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η Τασία Μανωλοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

Όταν ένα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ένα "αυτιστικό" κράτος το μόνο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του, είναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακόμα περισσότερο όταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα είναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης είναι αυτή του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα ηρωικό στο να θες (εάν μπορέσεις ) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν την ζωή τους και να ζήσουν υγιείς κι ευτυχισμένοι. Δεν είναι ηρωισμός , δεν ειναι καλοσύνη. Είναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χέρι - χέρι με την Νίκη. Λίγοι την καταλάβαιναν αλλά όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θέλει να μας πει αυτή την ώρα.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νικολόπουλος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δύο φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος με την κόρη του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Νίκη μας, ο Άγγελός μας».