Συνεχίζουν να συγκεντρώνονται κάθε απόγευμα οι αγανακτισμένοι πολίτες στις πλατείες της Πελοποννήσου και παράλληλα αναπτύσσουν ποικίλες δράσεις. Χθες, το βράδυ, οι αγανακτισμένοι της Κορίνθου πήγαν στα γραφεία των βουλευτών του νομού και θυροκόλλησαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με το οποίο τους καλούν να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Σήμερα, στις 9.30, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης και στις 10.00 ξεκίνησαν για την Αθήνα, όπου συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων του Συντάγματος.

Στην Αρκαδία, πριν από λίγο, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή της, τάσσεται κατά του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και μεταξύ άλλων υποστηρίζει, ότι «κάθε νέο μέτρο το οποίο θα πλήξει περαιτέρω τη νέα γενιά, τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους και κάθε άλλη ευαίσθητη κοινωνική ομάδα.»

Αντίθετα,αναφέρει η ανακοινωση της τοπικής οργάνωσης της Ν. ΠΑΣΟΚ «αναμένουμε δυναμικά μέτρα προς την ανάπτυξη και όχι προς την φοροεπιβάρυνση. Μέτρα τα οποία θα ενισχύσουν την νέα επιχειρηματικότητα, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, θα βάλουν φρένο στην καλπάζουσα ανεργία, θα αποτρέψουν την μετανάστευση νέων επιστημόνων στο εξωτερικό».