Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς ούτε η άρση του τραπεζικού απορρήτου έδωσε κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», η άρση απορρήτου των τραπεζικών συναλλαγών δεν έδειξε σημαντικές μεταβολές στις καταθέσεις της άτυχης συνταξιούχου.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν διάφορα πρόσωπα από το περιβάλλον της, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν με ποιους είχε πιο στενές επαφές και, κυρίως, αν υπήρχαν διαφορές που τη χώριζαν με κάποια από αυτά.

Την ίδια ώρα, ψηλά στο παζλ της υπόθεσης, οι αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει και το ενδεχόμενο ύπαρξης ενός μανιακού δολοφόνου, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι στο γκαράζ του σούπερ μάρκετ, περιμένοντας να εμφανιστεί κάποιο υποψήφιο θύμα. Σε αυτή την περίπτωση η άτυχη Αγραφιώτου θα βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο.

Πλέον, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών περιμένουν και το πόρισμα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς θεωρούν δεδομένο πως η γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της, πριν τελικά αυτός καταφέρε να την ακινητοποιήσει και να τη σκοτώσει στο υπόγειο του τρόμου.

Συγκεκριμένα, ελπίζουν ότι οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. θα βρουν δείγμα του γενετικού υλικού του δράστη, που μπορεί να έχει απομείνει στα νύχια του θύματος, παρόλο που πολλά στοιχεία έχουν χαθεί εξαιτίας της ιδιαίτερα προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού.