Μία απίστευτη δικαιολογία εκστόμισε ο 40χρονος παιδεραστής με το βαν κατά την ομολογία του στο δικαστήριο, η οποία έγινε εν μέσω αποδοκιμασιών και επεισοδίων.

Ο κατηγορούμενος λοιπόν αρνήθηκε ότι βίασε τη 14χρονη και τον 15χρονο, υποστηρίζοντας  ότι τα δύο ανήλικα συνεύρεθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέλησή τους!

Για τον 13χρονο τον οποίο επιβίβασε στο βαν είπε «γνωριστήκαμε σε "δωμάτιο" του Facebook για γκέι. Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλό, μου είπε ότι είχε πρόβλημα και ότι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε από κοντά, ότι είναι πολύ μικρός, αλλά μου απάντησε ότι ήδη έχει κάνει κάποια πράγματα (σσ: ερωτικά)».

Αναφερόμενος στα βίντεο που εντοπίστηκαν σε σκληρό δίσκο στο σπίτι του, ισχυρίστηκε ότι είναι από προσωπικές στιγμές του και ότι κανένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτά δεν είναι ανήλικο.

Ο εισαγγελέας πρότεινε στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας την ενοχή του κατηγορουμένου για το βιασμό 14χρονης το 2014 στο σπίτι του και την απόπειρα αποπλάνησης 13χρονου αγοριού, το οποίο επιχείρησε να επιβιβάσει στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι του στον Κορυδαλλό.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε τη μετατροπή του αδικήματος του βιασμού σε βάρος 15χρονου αγοριού στη Ναύπακτο σε παρά φύσει ασέλγεια με ανήλικο.

«Ο κατηγορούμενος δημιουργεί επίφαση κοινωνικών σχέσεων, κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και εκμεταλλευόταν την ανηλικότητά τους», ανέφερε ο εισαγγελικός λειτουργός και πρόσθεσε:

Έχει αποκτήσει ροπή σε αυτές τις πράξεις. Έχω τη βεβαιότητα ότι είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση συναναστροφής ερωτικής με ανήλικους.

Σημειώνεται πως η δίκη του 40χρονου Φίλιππου Λεβεντού άρχισε σε κλίμα μεγάλης έντασης.

Το 14χρονο κορίτσι που βίασε ο παιδεραστής, μπήκε νωρίτερα στην αίθουσα και πέταξε ένα μπουκάλι στον 40χρονο, προπηλακίζοντας τον, με τους αστυνομικούς και τους συγγενείς της να προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα να την ηρεμήσουν.