ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων του «δράκου» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 30χρονος

Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2016, 10:51 / Ανανεώθηκε 2 Ιουνίου 2016, 10:05
Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων του «δράκου» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 30χρονος
Facebook Twitter Whatsapp

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταθέσεις των γυναικών, που έπεσαν θύματα του «δράκου» του Αμαρουσίου. Στη δικογραφία της υπόθεσης, περιλαμβάνονται οι περιγραφές των θυμάτων για τα όσα έζησαν, το απολογητικό υπόμνημα του δράστη που δηλώνει «δεν είμαι βιαστής», και οι αναφορές για τις συνολικά έξι σεξουαλικές επιθέσεις στο Μαρούσι. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταθέσεις των γυναικών, που έπεσαν θύματα του «δράκου» του Αμαρουσίου.

Στη δικογραφία της υπόθεσης, περιλαμβάνονται οι συγκλονιστικές περιγραφές των θυμάτων για τα όσα έζησαν, το απολογητικό υπόμνημα του δράστη που δηλώνει «δεν είμαι βιαστής», και οι αναφορές για τις συνολικά έξι σεξουαλικές επιθέσεις στο Μαρούσι

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος επίδοξος βιαστής χαρακτήρισε τις σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών «πράξεις μείωσης του γυναικείου φύλου» και «έδειξε» ως υπεύθυνη για τα δεινά του μία ιερόδουλη από τη Ρουμανία με το όνομα «Τζωρτζέτα».

«Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα», κατέθεσε μία από τις γυναίκες που –όπως λέει– σώθηκε παλεύοντας με τον 30χρονο.

«Είχα μία ήσυχη ζωή, εργαζόμουν σκληρά, ήμουν πιστός στα οικογενειακά ιδεώδη μέχρι του σημείου που ενεπλάκην ερωτικά με τη Ρουμάνα Τζωρτζέτα (ιερόδουλη) την οποία σφόδρα ερωτεύτηκα. Είχα, όμως, τη μεγάλη ψευδαίσθηση ότι και η ίδια με όσα της προσέφερα θα με είχε ερωτευτεί, αυτό όμως ουδέποτε συνέβη και αφού με εκμεταλλεύτηκε, κατάληξη της συγκεκριμένης ερωτικής μου περιπέτειας επήλθε ο χωρισμός περί τα τέλη του Μαρτίου 2016. Δεν είμαι βιαστής. Διέρχομαι μία φάση στη ζωή μου που τελώ σε σύγχυση χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, λόγω του σοβαρού ψυχωτικού επεισοδίου που έχω υποστεί από τη βαριά συναισθηματική απογοήτευσή μου, μετά τον χωρισμό μου με τη Ρουμάνα, με την οποία διατηρούσα ερωτική σχέση επί δυόμισι χρόνια περίπου. Οι επιθέσεις μου δεν έγιναν με σκοπό τον βιασμό αλλά ήταν πράξεις μείωσης του γυναικείου φύλου, λόγω της συναισθηματικής μου απόρριψης. Οι πράξεις έγιναν υπό την επήρεια αλκοόλ και συνεπεία ψυχωτικού επεισοδίου», κατέθεσε ο 30χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο κατηγορούμενος βρίσκεται πλέον απομονωμένος στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, δεν μιλάει σε κανέναν και η ψυχολογική του κατάσταση έχει επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής ιδιωτικού νοσοκομείου Δημήτρης Σούρας, ο οποίος ανέλαβε να κάνει την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, είχε επισκεφτεί τον κατηγορούμενο στη ΓΑΔΑ και διαπίστωσε ότι: 

Κατά την εξέτασή του ήταν αγχωμένος και αποδιοργανωμένος. Η διήγηση για τις πράξεις του ήταν λεπτομερής χωρίς όμως να φτάνει ποτέ στο κυρίως θέμα. Δεν δίνει σαφή εξήγηση για τις πράξεις του, ενώ η αφήγηση δεν έχει συναισθηματικά στοιχεία (είναι επίπεδη).

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του δράστη Δημήτρης Ράπτης αναφέρει ότι «ο εντολέας μου κατηγορείται για έξι απόπειρες βιασμού. Θεωρώ όμως ότι δεν πρόκειται για το συγκεκριμένο αδίκημα διότι ο πελάτης μου δεν είχε σκοπό τον βιασμό. Από τις γυναίκες-θύματα ζητήσαμε συγγνώμη. Πρόκειται για ένα άτομο μη φυσιολογικό και για τον λόγο αυτό διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Προέρχεται από μία εξαιρετική οικογένεια. Θέλω να τονίσω επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Αστυνομία διατηρεί μία εμμονική στάση στο θέμα αυτό».