Νέα σοκαριστικά στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του άτυχου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σε βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και δημοσιεύει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" φαίνονται οι οκτώ νεαροί που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, να τον χτυπούν. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο διάρκειας 02.50 λεπτών ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρίσκεται στο δωμάτιό του στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και είναι πεσμένος στο κρεβάτι του, με έναν από τους "νταήδες" συμφοιτητές του να τον χτυπά. Το παιδί τους παρακαλεί να τον αφήσουν ελεύθερο ωστόσο οι νεαροί φωνάζουν και γελούν. 

Ο νεαρός αν και φωνάζει ότι πονάει, προσποιείται κάποια στιγμή ότι γελάει ίσως σε μια προσπάθεια να τους πείσει να τον αφήσουν. Τότε ένας νεαρός πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και αφού υπομένει στα βασανιστήρια που του κάνουν, κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει “Φτάνει. Αφήστε τον τώρα”. Οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο βγαίνουν από το δωμάτιο. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο αυτό βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής