Την επανεμφάνισή της έκανε το απόγευμα της Τετάρτης η εγχώρια τρομοκρατία θέτοντας σε συναγερμό την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Η αποστολή του τρομοδέματος με 6 μασούρια εκρηκτικής ύλης, στο σπίτι της δικαστικού, Ισιδώρας Πόγκα, στον Χολαργό. 

Η Ισιδώρα Πόγκα είναι πρόεδρος εφετών και τα τελευταία δύο χρόνια κατέχει νευραλγικό πόστο καθώς απο τα χέρια της περνούν οι κρισιμότερες υποθέσεις. Αυτή ήταν άλλωστε η γυναίκα που εξέδωσε το βούλευμα και παρέπεμψε σε δίκη, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της Χρυσής Αυγής, Η εμπειρία της το απόγευμα της Πέμπτης ήταν εκείνη που την ώθησε να μην ανοίξει το δέμα με τα 6 μασούρια δυναμίτιδα που ήταν συνδεδεμένα με καλώδια, δύο μπαταρίες και περιείχε ξυραφάκια και βίδες, μια ενδεχόμενη έκρηξη θα ήταν καταστροφική και συγχρόνως θανατηφόρα. 

Εκτός απο την υπόθεση Χρυσή Αυγή, η Ισιδώρα Πόγκα έχει αναλάβει και υποθέσεις τρομοκρατίας, οπότε οι έρευνες των αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής ανοίγουν σαν «βεντάλια» καθώς οι ύποπτοι αποστολείς είναι πολλοί. 

Οι εκτιμήσεις τους στρέφουν τις έρευνες σε ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς η συνδεσμολογία της βόμβας είναι πανομοιότυπη με τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε σταλεί το 2014 στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας. 

Το βράδυ της Πέμπτης η δικαστικός δέχτηκε τηλεφώνημα του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που δεκάδες VIP πρόσωπα έχουν αστυνομικό συνοδό, η Ισιδώρα Πόγκα δεν έχει. 

Η βόμβα έχει μεταφερεθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ με τους αστυνομικούς να αναζητούν γεννετικό υλικό και αποτυπώματα των τρομοκρατών.