Τραγικό τέλος επιφύλαξε η μοίρα σε έναν 36χρονο Βολιώτη, που λίγο πριν τα μεσάνυχτα και ενώ βρισκόταν στο Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών, στα επείγοντα, ανέβηκε στην εξωτερική μεταλλική σκάλα και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο 36χρονος πήγε στις 23.30 χθες τη νύχτα στα επείγοντα του Νοσοκομείου, συνοδευόμενος από τους γονείς του και συγγενή του, διότι είχε πόνο στην κοιλιά και αφού τον εξέτασαν οι γιατροί, ανέβηκε στη μεταλλική εξωτερική σκάλα και, αφού έφτασε στο ύψος του 5ου ορόφου έκανε «βουτιά» στο κενό, για άγνωστο λόγο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας του προσπάθησε να τον προλάβει και η μητέρα του απεγνωσμένη ζητούσε βοήθεια, αλλά δυστυχώς, δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι, καθώς ο άνδρας έπεσε και η σορός του βρέθηκε στην οδό Αθανασάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια και μάλιστα τον είχαν βοηθήσει στο παρελθόν γιατροί του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου.

Η Αστυνομία αποδίδει την πτώση σε αυτοκτονία και προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.