Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μετά απο επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, ένας 46χρονος Αλβανός που είχε ασελγήσει σε 27 ανήλικα κορίτσια! 

Ο δράστης συνήθιζε να κινείται με ποδήλατο, αναζητούσε τα θύματά του στους δρόμους της Καλλιθέας και της Δραπετσώνας. Προφασιζόταν πως είναι οικογενειακός φίλος, ξεμονάχιαζε τα κορίτσια και ασελγούσε σε βάρος τους. 

Ο 46χρονος ενεργούσε κυρίως πρωινές ώρες κατά την διάρκεια της προσέλευσης των μαθητών στα σχολεία και προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών. Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο. Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 27 ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Για την σύλληψή του είχε σημάνει «κόκκινος συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ. Τον 46χρονο εντόπισαν στην Δραπετσώνα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στις 2 Ιουνίου και μάλιστα προσπάθησε να διαφύγει. Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και στην συνέχεια στην ασφάλεια Αττικής.