current views are: 11

7 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση08:58

Πέθανε ο άνδρας που πυροβόλησαν στα Εξάρχεια – Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ (φωτό)

Θύμα ενόπλων έπεσε το πρωί στην οδό Θεμιστοκλέους 88 στα Εξάρχεια ένα άτομο το οποίο βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Δημοσίευση 08:58’

Θύμα ενόπλων έπεσε το πρωί στην οδό Θεμιστοκλέους 88 στα Εξάρχεια ένα άτομο το οποίο βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Δεν άντεξε στα τραύματά του ο άνδρας που έπεσε θύμα ενόπλων το πρωί στην οδό Θεμιστοκλέους 88 στα Εξάρχεια.

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα φορώντας κράνη, πυροβόλησαν κατά του 35χρονου άνδρα και στη συνέχεια διέφυγαν στα γύρω στενά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο ”Ερυθρός Σταυρός’‘ όπου και τελικά λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr το θύμα είναι αλλοδαπός αραβικής καταγωγής, 35 ετών και γνωστός στην πιάτσα για ναρκωτικά.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το θύμα προμήθευε ναρκωτικές ουσίες από σπείρες Αλβανων και στο παρελθόν έχει εμπλακεί και σε μαχαιρώματα.

Επίσης στο σημείο βρέθηκε ένα κλειδί που έγραφε πάνω Ερεσού με αποτέλεσμα οι αρχές να εικάζουν ότι διέμενε κοντά στο σημείο που δέχθηκε την επίθεση. Πλέον οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για στοχευμένη ενέργεια. 


σχετικα αρθρα