Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 46χρονος Αλβανός παιδόφιλος, ο οποίος για σεξουαλικές επιθέσεις σε 27 ανήλικα κορίτσια. Τα θύματά του ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός στη δίωρη απολογία του παραδέχθηκε ορισμένες από τις επιθέσεις του.

Η αστυνομία έφθασε στη σύλληψή του μετά από πολλές καταγγελίες που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα τόσο στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, όσο και σε διάφορα τμήματα Ασφαλείας στην Αττική, σύμφωνα με τις οποίες ένας άγνωστος άνδρας, που κυκλοφορούσε με ποδήλατο, πλησίαζε κοριτσάκια και τα ανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις μαζί του. 

Μετά από έρευνες, νωρίς το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ο 46χρονος Αλβανός εντοπίστηκε να κινείται με το ποδήλατό του στην περιοχή της Δραπετσώνας, σχεδιάζοντας το επόμενο "χτύπημα".

Συγκεκριμένα, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώνοντας ότι τα χαρακτηριστικά του ήταν αυτά του άνδρα που αναζητούσαν, επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο. Εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει, τράπηκε σε φυγή και ακινητοποιήθηκε τελικά σε μικρή απόσταση από τους αστυνομικούς που τον προσήγαγαν στο τμήμα Ασφαλείας της Δραπετσώνας και ακολούθως στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.