current views are: 21

7 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση17:48

Κοσμοσυρροή στην κηδεία της κόρης του Νικολόπουλου – Εκτενές φωτορεπορτάζ

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στην κόρη τους Νίκη ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του, παρουσία πλήθους κόσμου που παραβρέθηκε στην κηδεία της 17χρονης.

Δημοσίευση 17:48’

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στην κόρη τους Νίκη ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του, παρουσία πλήθους κόσμου που παραβρέθηκε στην κηδεία της 17χρονης.

Την 17χρονη κόρη τους Νίκη, αποχαιρέτησαν σήμερα το απόγευμα από το ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος με την σύζυγό του Τασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου, έχοντας στο πλευρό τους τα άλλα τρία παιδιά τους, την Αφροδίτη, τον Ιωάννη και τον Ανδρέα – Ευγένιο.

Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησαν οι μητροπολίτες Πατρών Χρυσόστομος, Ηλείας Γερμανός και Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, ενώ πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τον ιερό ναό, θέλοντας να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της Νίκης.

Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία ήταν μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι πρώην βουλευτές Βασίλης Μπεκίρης, Απόστολος Ανδρεουλάκος, Πέτρος Μαντούβαλος, Γιώργος Καλαντζής, Παναγιώτης Σκανδαλάκης, Μαρία Κυριακοπούλου, Δημήτρης Σκαμνάκης, Θανάσης Νταβλούρος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.ά.

Λόγια παρηγορίας απηύθυνε προς την οικογένεια ο μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού, από τον μικρό αδελφό της Νίκης, Ανδρέα – Ευγένιο.

Το κορίτσι έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα ενώ οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της και να κάνουν δώρο ζωής σε άλλους ανθρώπους.


σχετικα αρθρα