Παραδόθηκε στην αλβανική αστυνομία ο δράστης της δολοφονίας του πτώματος που βρέθηκε αποκεφαλισμένο στη Γλυκή της Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αλβανίας, o 27χρονος Γκρενάρ Τρεπολάρι είναι ξάδελφος του θύματος. Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος για αρκετά αδικήματα, μεταξύ των οποίων την ανθρωποκτονία από πρόθεση και την οπλοφορία.

Ο δράστης,  μετέφερε το κεφάλι του θύματος στην Αλβανία «ως απόδειξη ότι έχει εκτελεστεί η παραγγελία».

Οι Αρχές της Ελλάδας έχουν ήδη εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο, με τη διαδικασία έκδοσής του στην Ελλάδα να αναμένεται ιδιαιτέρως δύσκολη. Οι δύο άλλοι δράστες έχουν συλληφθεί στη Ελλάδα και έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Τι ομολόγησαν οι άλλοι δύο δράστες

Σύμφωνα με τις ομολογίες και των άλλων δύο συλληφθέντων, από την ΕΛΑΣ, για το άγριο έγκλημα, τα αίτια του αποκεφαλισμού ήταν οι δοσοληψίες για εμπόριο ναρκωτικών.

Ο 26χρονος, που εργαζόταν ως βοσκός στο χωριό της Γλυκής, είχε κρατήσει για λογαριασμό του 20.000 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από εμπόριο ναρκωτικών και παρά τις απειλές, δεν τα επέστρεφε.

Αυτός είναι ο 25χρονος που αποκεφάλισαν

Ο Μπλένταρ Τερπολάρ, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛΑΣ από την αλβανική αστυνομία ήταν κρατούμενος στις φυλακές της γειτονικής χώρας για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την αποφυλάκιση του ξαναήρθε στην Ελλάδα.