current views are: 7

10 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση08:05

Άγιος Δημήτριος: Μαχαίρωσε τη μητέρα του μετά από καβγά για έναν… παπαγάλο

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Δημήτριο. 

Δημοσίευση 08:05’

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Δημήτριο. 

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» ο 42χρονος, καβγάδιζε έντονα με τη μητέρα του και την τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι στο πρόσωπο και στον λαιμό στο σπίτι τους. Αμέσως μετά βγήκε στον δρόμο με τα χέρια γεμάτα αίματα. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα φιλικό πρόσωπο τους εντόπισε τον δράστη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Τσίτωσα τη μητέρα μου» φέρεται ότι του είπε ο 42χρονος και αμέσως ο γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία, που έφτασε στην πολυκατοικία της οικογενείας στην οδό Δήμητρας και τον συνέλαβε.

Ο πατέρας του δράστη Αντώνης Σ. απουσίαζε από το διαμέρισμα την ώρα του καβγά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας , όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του βρήκε άδεια τα κλουβιά του αγαπημένου παπαγάλου της και των καναρινιών της:

“Οι πόρτες ήταν ανοιχτές με αποτέλεσμα εκείνα να πετάξουν. Ειδικά τον παπαγάλο τον αγαπούσε πολύ και τον φρόντιζε πολύ γι΄αυτό και το πτηνό είχε εξοικειωθεί μαζί της. Έτσι ξεκίνησε να φωνάζει στο γιό μας, καθώς τον θεώρησε ένοχο και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ευτυχώς η γυναίκα μου ζει. Είναι σοβαρά τραυματισμένη, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Από την άλλη φοβάμαι για το παιδί αν πάθει κάτι δεν θα το αντέξουμε “

Δακρυσμένος ο ηλικιωμένος προσπάθησε να υπερασπιστεί το γιό του:

 «Το παιδί μου είναι καλό και ευγενικό. Στη γειτονιά όλοι τον αγαπούν. Όμως τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή την οποία πρέπει να είχε κόψει χωρίς να το γνωρίζουμε Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει νευρικός και να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Πρέπει  να τσακώθηκαν σοβαρά, διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω την πράξη του  »


σχετικα αρθρα