Πέντε βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) απέσπασαν φέτος τα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό International Taste & Quality Institute (iΤQi) με τις σοκολάτες Γάλακτος με Αμύγδαλα και τις 4  Γεμιστές με γεύση Cappuccino, Φράουλα, Πραλίνα και Πορτοκάλι.

Οι σοκολάτες Sweet & Balance διακρίθηκαν για άλλη μια χρονιά για την εξαιρετική τους γεύση αποδεικνύοντας ότι η απόλαυση μπορεί να είναι μέρος μίας ισορροπημένης διατροφής. Οι σοκολάτες, όπως και όλα τα προϊόντα της ομώνυμης σειράς Sweet & Balance, δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia, έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά, γι’ αυτό και τα προτιμούν τόσο καιρό εκείνοι που «ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό»! Εξαιρετική γεύση, εξαιρετική ισορροπία και με αποδείξεις! 

Το Superior Taste Award είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία στον χώρο των τροφίμων και ποτών. Έχει θεσμοθετηθεί από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Διεθνές Ινστιτούτο International Taste & Quality Institute Awards - τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό ευρωπαίων σεφ και γευσιγνωστών, που έχει ως κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Η αξιολόγηση των υποψήφιων προϊόντων γίνεται από αναγνωρισμένους ανώτερους σεφ, μέλη των 12 πιο έγκυρων ευρωπαϊκών εδεσματολογικών θεσμών.