Μαχαιρωμένος, με βαθιά τραύματα που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία βρέθηκε σήμερα στο σπίτι του στρατιωτικός που διέμενε στο Σουφλί.

Ο νεαρός Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ.), τον οποίο βρήκαν στην οικία του οι συνάδελφοι του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου και βρίσκεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Τον στρατιωτικό βρήκαν αιμόφυρτο στο σπίτι του συνάδελφοί του, οι οποίοι ανησύχησαν, όταν διαπίστωσαν ότι δεν παρουσιάστηκε στην υπηρεσία.

Τον αναζήτησαν τηλεφωνικά και στη συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι του όπου και ήρθαν αντιμέτωποι με τη σοκαριστική εικόνα του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης ο νεαρός υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία επιτυχώς αντιμετωπιστήκανε τα τραύματα τα οποία έφερε.

Ήδη νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά κρίσιμη. 

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός του στρατιωτικού, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ασφαλή στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.