Τεκμηριώθηκε και από την εξέταση DNA ότι το θύμα του τραγικού συμβάντος στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος

Νωρίτερα, από τη νεκροψία - νεκροτομή στην απανθρακωμένη σορό του οδηγού του Porche Cayenne διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του Μαυρίκου, δεν προήλθε από παθολογικά αίτια, αλλά από την φωτιά στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την έκθεση του κλιμακίου του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών δεν εντοπίζονται ίχνη έκρηξης ή ανάφλεξης από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό, ότι λίγες ημέρες πριν από τον φρικτό θάνατο του εκδότη, ο ανακριτής Διαφθοράς εντόπισε νέες ποινικές ευθύνες, ασκώντας συμπληρωματικές διώξεις για την υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων, σε βάρος στελεχών μίας τράπεζας και μίας ΔΕΚΟ, οι οποίοι κατηγορούνται για τον νόμο περί καταχραστών των Δημοσίου.

Η Αστυνομία αναμένει τώρα τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης από τον κρατικό εμπειρογνώμονα που διορίστηκε για την έρευνα στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου.