Στη σύλληψη 31 ατόμων οι οποίοι  είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης προχώρησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικοί της ασφάλειας στην Αλεξανδρούπολη. Μεταξύ των συλληφθέντων και ο αρχηγός της οργάνωσης, καθώς και 3 στρατιωτικοί που υπηρετούν στην περιοχή. 
 
Η δράση των μελών ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2015.Προμήθευε με ναρκωτικά, κυρίως κάνναβη και κοκαΐνη τα οποία εισήγαγαν από Αλβανία και Βουλγαρία περιοχές όπως η Αλεξανδρούπολη, η  Βέροια,η  Θεσσαλονίκη, η  Έδεσσα, ενώ είχε απλώσει τα πλοκάμια της και σε νησιά των Κυκλάδων όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, από όπου έγινα και δυο συλλήψεις. Αίσθηση προκαλεί πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι δυο στρατιωτικοί και ένας οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης.  

Κατά την διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν στα σπίτια των εμπλεκόμενων, ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης, ζυγαριές ακριβείας, κινητά τηλέφωνα, χρήματα, ενώ κατάσχεσε και οχήματα με τα οποία τα μέλη του κυκλώματος πραγματοποιούσαν τις μεταφορές των ναρκωτικών ουσιών. Για την ίδια υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για ακόμη 29 άτομα.