Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 14χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα μπούλινγκ από τον συνομήλικό του, τον οποίο και σκότωσε, έπεφτε ο 14χρονος δράστης της δολοφονίας στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεχόταν συνεχείς φραστικές επιθέσεις από το θύμα. 

Όπως αποκάλυψε το Mega, οι φίλοι και οι συμμαθητές του, του είχαν δώσει το παρατσούκλι ''γκαγκά'', ενώ δέχονταν συνεχώς τα πειράγματά τους, καθώς είχε ιδιαιτερότητα στην ομιλία και κάποια επιπλέον κιλά που τον εμπόδιζαν να τρέχει γρήγορα. 

Ωστόσο, στην κατάθεσή του για το μοιραίο βράδυ ο 14χρονος δράστης είπε, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA, ότι αυτό που προκάλεσε την ακραία αντίδρασή του ήταν ο καβγάς με το θύμα για τα τρακτέρ των γονιών τους.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο άτυχος Τάσος του είπε κάποια στιγμή και ενώ γυρνούσαν από το αναψυκτήριο στο οποίο ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ ότι
«εσένα ο δικός σου μπαμπάς δεν είναι ικανός να πάρει μεγαλύτερο τρακτέρ».

Oι Αρχές είχαν εντοπίσει γενετικό υλικό στα  νύχια του άτυχου 14χρονου, αλλά και στο μαχαίρι με το οποίο είχε δολοφονηθεί.

Σύμφωνα με την ταυτοποίηση αυτών των στοιχείων, στα εγκληματολογικά εργαστήρια οδηγήθηκαν στον δράστη του φονικού, ο οποίος είναι ο ανήλικος φίλος του.

Το κουζινομάχαιρο που βρέθηκε έκανε τους αστυνομικούς να αντιληφθούν αμέσως ότι πρόκειται για ερασιτέχνη που έδρασε παρορμητικά.

Το σπίτι του θύματος βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το αναψυκτήριο που βρισκόταν, αλλά το πτώμα του βρέθηκε δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο, πολύ μακριά και σε αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν για κατάθεση τον συνομήλικο φίλο του θύματος που υποστήριξε πως «Φύγαμε μαζί από το αναψυκτήριο και αφού φτάσαμε στη γωνία που έπρεπε να στρίψω για το σπίτι μου αποχαιρέτησα τον Τάσο . Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν τον είδα ξανά. Έμαθα ότι τον αναζητούν οι γονείς του αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο».