Στην σύλληψη επτά ατόμων από διάφορες περιοχές της Αττικής προχώρησαν αστυνομικοί της ασφάλειας. Σε βάρος των συλληφθέντων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και βουλεύματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
 

  •  Την 6-6-2016 συνελήφθη στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, 38χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της απάτης καθώς και του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή κάθειρξης δέκα ετών.
  • Την 8-6-2016 συνελήφθη στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζεφυρίου, 28χρονος , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο  εντάλματα σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας και ένα  βούλευμα για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της απάτης και της κλοπής.
  • Την 8-6-2016 συνελήφθη στην Κυψέλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 53χρονος η, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, με ποινή κάθειρξης επτά και πέντε  ετών αντίστοιχα.
  •  Την 8-6-2016 συνελήφθη στο Ρέντη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, με ποινή φυλάκισης τριών  ετών.
  • Την 9-6-2016 συνελήφθη στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, 62χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών,  με ποινή κάθειρξης δέκα  ετών.
  • Την 10-6-2016 συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονη , σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, με ποινή κάθειρξης οκτώ  ετών.
  •  Την 10-6-2016 συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 74χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.