Τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό καταγγέλλουν οι γιατροί του νοσοκομείου Ιεράπετρας και οι κάτοικοι της πόλης. 

Παρότι σήμερα έγινε πρώτο θέμα η αποδοκιμασία κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, τα προβλήματα στο νοσοκομείο είναι η πραγματικά άσχημη. Κατά τη συνάντηση οι γιατροί εξέθεσαν τα προβλήματα τους.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι δεν υπάρχει ενιαίο τμήμα αναισθησιολογίας στο χειρουργείο, ενώ μέχρι πρότινος στο νοσοκομείο υπήρχαν μόλις δύο παθολόγοι, ενώ προσελήφθη ακόμη ένας πρόσφατα.

«Οι νοσηλευτές κατεβαίνουν στα μαγειρεία και μαγειρεύουν, οι νοσηλευτές είναι αυτοί που κατεβαίνουν στα πλυντήρια και βοηθάνε», ανέφερε μία εργαζόμενη στο νοσοκομείο, στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας, στις αποδοκιμασίες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με τους φορείς του νοσοκομείου, την επιτροπή των κατοίκων, τον δήμαρχο, τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Ανάλυση του τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου Ιεράπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού.

«Το show απο δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζήδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν "φασαρία" δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ούτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ», πρόσθεσε ο κ. Πολάκης.