Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δυο ομοεθνών του που τον απήγαγαν από το κέντρο της Αθήνας και τον κρατούσαν όμηρο σε ταράτσα πολυκατοικίας, βίωσε ένας 28χρονος από το Μπαγκλαντές. Οι δράστες ζήτησαν από τον αδελφό του θύματος να του στείλει 3.000 ευρώ γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκότωναν.

Ο 28χρονος συναντήθηκε με τους δύο ομοεθνείς του στο κέντρο της Αθήνας στο πρωί της 8ης Ιουνίου και τον οδήγησαν σε δώμα πολυκατοικίας όπου διεμέναν.

Εκεί τον ξυλοκόπησαν και τον χτύπησαν με μεταλλική βέργα και του απέσπασαν 700 ευρώ που είχε στην κατοχή του. Στην συνέχεια επικοινώνησαν με τον αδελφό του που βρίσκεται στο Μπαγκλαντές και του ζήτησαν 3.000 ευρώ ως λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Το πρωί της 10ης Ιουνίου ο 28χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς του και πάει στο αστυνομικό τμήμα ασφαλείας Ακροπόλεως και να καταγγείλει το περιστατικό.

Άμεσα μετέβησαν στην πολυκατοικία και συνέλαβαν τους δυο δράστες της αρπαγής. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, της ληστείας και της απλής σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.