ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου – Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2016, 16:21 / Ανανεώθηκε 14 Ιουνίου 2016, 16:25
Αυτός είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου – Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ.
Facebook Twitter Whatsapp

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του 30χρονου οποίος κατηγορείται για απόπειρες βιασμού στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του 30χρονου οποίος κατηγορείται για απόπειρες βιασμού στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για τον ΚΟΥΤΖΗ Εμμανουήλ-Ευθύμιο του Συμεών-Παναγιώτη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 22-10-1986 στο Χολαργό.

Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος είχε συλληφθεί στις 25 Μαΐου έπειτα από επίθεση σε μία γυναίκα. Ο άνδρας είχε προσπαθήσει να τη φιμώσει, ωστόσο εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. 

Λίγα λεπτά αργότερα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν τον δράστη τον οποίο και συνέλαβαν.

Ο δράστης διέμενε μόλις 500 μέτρα μακριά απο το σημείο που πραγματοποίησε τις επιθέσεις. Στο σπίτι διέμενε μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του, κανείς δεν είχε αντιληφθεί τις «αρρωστημένες» σκέψεις του καθώς όλοι νόμιζαν πως πήγαινε στο περίπτερο που εργαζόταν στην περιοχή. Αρχικά ο δράστης δεν έδινε σημασία στο ντύσιμό, κάτι που δεν ίσχυσε την ημέρα της σύλληψής του καθώς φρόντισε να βάλει ολόσωμη μαύρη φόρμα με κουκούλα με την οποία κάλυψε τα χαρακτηριστικά του. 

Η ερωτική απογοήτευση, το ξύρισμα  και η παραδοχή 

Ο 30χρονος αρχικά αρνούνταν πεισματικά πως ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσε η αστυνομία για τις επιθέσεις. Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί τον ρωτούσαν επίμονα για τις αμυχές στο πρόσωπο, υποστήριξε πως «είχε κοπεί στο ξύρισμα». Από το αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου πέρασαν διαδοχικά όλες οι γυναίκες που έπεσαν θύματα του. Όλες ανεξαιρέτως αναγνώρισαν στο πρόσωπό του το άτομο που προσπάθησε να τις τραβήξει με σκοπό να τις βιάσει. Όταν αντιλήφθηκε πως τα όρια στενεύουν, παραδέχτηκε πως εκείνος έκανε τις επιθέσεις. Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς «είχα μια ερωτική απογοήτευση πρόσφατα. Με χώρισε μια Ρουμάνα Barwoman με την οποία είχα σχέση και ήθελα να πάρω εκδίκηση απο τις γυναίκες».