Συγκλονίζει η κατάθεση του 14χρονου που το βράδυ του Σαββάτου σκότωσε τον συνομίλικό του με ένα μαχαίρι.

Κατά την απολογία του, ο ανήλικος φέρεται να ανέφερε σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ότι ήθελε μόνο να φοβίσει το παιδί και όχι να το σκοτώσει. Περιγράφοντας το περιστατικό ανέφερε:

Αυτά που ακολούθησαν με έκαναν να χάσω τον έλεγχό γιατί άρχισε να μου φωνάζει. Αποτέλεσμα ήταν να θολώσω εντελώς στο μυαλό μου, να τον χτυπήσω μία φορά, προσπάθησα να τον πιάσω από το λαιμό και από κει και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα.

Εξιστορώντας το πώς έγινε η δολοφονία, ο 14χρονος φέρεται ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν πάνω στο παιχνίδι. «Εγώ σηκώθηκα να φύγω για να πάω στο σπίτι για να τελειώσει ο καυγάς. Αλλά το θύμα με ακολούθησε και συνεχώς μου έλεγε πράγματα. Του είπα ότι θα μπω μέσα γιατί έχω μία δουλειά και μετά του είπε ότι θα γυρίσω να τα βρούμε» είπε και συνέχισε:

Όταν βρεθήκαμε, έξω από το γυμναστήριο έδειξα το μαχαίρι και του είπα εάν δεν σταματήσεις αυτό που κάνεις εδώ και δύο χρόνια θα σε χτυπήσω. Ο 14χρονος ισχυρίστηκε πως συνέχισε να του μιλάει απαξιωτικά και τον χτύπησα.

Υπενθυμίζεται πως ο 14χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Μετά από δύο ώρες που διήρκεσε, η απολογία του στον ανακριτή της Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Ο 14χρονος θα βρίσκεται υπ' ευθύνη των γονιών του, ενώ του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο χωριό του.