Νέα στάση εργασία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ. Έτσι οι συρμοί θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας. 

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την ένταξη των αστικών συγκοινωνιών στο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και την καθυστέρηση της υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας και για την Παρασκευή 17 Ιουνίου από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 17.00.

Επίσης με τρίωρες στάσεις εργασίας σε κάθε βάρδια συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ. Ειδικότερα:

- Δεν θα κινούνται τρένα και προαστιακός από τη 1.00 το μεσημέρι έως 4.00 το απόγευμα, από τις 9.00 το βράδυ έως 12.00 τα μεσάνυχτα και από τις 5.00 έως 8.00 το πρωί σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη.

- Κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας και της απεργίας των σιδηροδρομικών, δεν θα κυκλοφορούν οι συρμοί του μετρό από τον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» έως το αεροδρόμιο.

Επίσης από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ξεκινούν πενθήμερη απεργία η οποία θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.