Την ευκαιρία στους πελάτες τους να παρακολουθήσουν από κοντά το live του Χ-Factor στον ΣΚΑΪ δίνουν τα Goody's. 

Απόλαυσε και εσύ τα αγαπημένα σου Extreme από τα Goody’s Burger House και διεκδίκησε την ευκαιρία να δεις από κοντά το κορυφαίο talent show του X-FACTOR!

Με κάθε παραγγελία μέσω της Online υπηρεσίας Delivery (www.goodysdelivery.gr ή Goodys app), η οποία θα περιλαμβάνει έναν προϊόν από την κατηγορία των Extreme (Burger ή Club), μπορείς να μπεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις μία από τις 15 διπλές προσκλήσεις που κληρώνουμε κάθε εβδομάδα για το live του Χ-FACTOR! 

Τα 10 συναρπαστικά live θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου και τα Goody’s Burger House σου δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς στην πιο επιτυχημένη μουσική εκπομπή της σεζόν.

Αν θέλεις, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις τη νέα εφαρμογή Goody’s app ή να πληκτρολογήσεις goodysdelivery.gr και να απολαύσεις το αγαπημένο σου Extreme Burger ή Club και να διεκδικήσεις μια θέση στα ανατρεπτικά live του X-FACTOR !!!

Μείνετε συντονισμένοι στην πιο φαντασμαγορική μουσική μάχη που θα αναδείξει τον φετινό νικητή του X-FACTOR, παρέα με τις πιο Extreme γεύσεις από τα Goody’s Burger House!!!