Λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με γεμάτες «τις μπαταρίες» τους, στις 2 & 3 Ιουλίου 2016, οι μουσικόφιλοι μαθητές, πλημμυρίζουν την «Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων» με τις μουσικές τους!

21 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, σας προσκαλούν να περάσετε ένα δυναμικό διήμερο, στο πιο όμορφο stage της πόλης.

Στην «Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων», θα βρίσκεται για 2η συνεχή χρονιά και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όντας μέγας χορηγός της εκδήλωσης!

Οι σπουδαστές του Τομέα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία και την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την υποστήριξη της συναυλίας και έχοντας στο πλευρό τους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, θα φροντίσουν η πόλη να πλημμυρίσει με μουσικές και ρυθμό.

Το παρόν θα δώσουν και οι σπουδαστές του Τομέα Οπτικοακουστικών, οι οποίοι με την βοήθεια έμπειρων καθηγητών θα αναλάβουν την κάλυψη του event.

Κατά την διάρκεια του Athens School Festival, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη εκδήλωση στην Αίθουσα Δ12 , τη μεγαλύτερη αίθουσα της Τεχνόπολις (μηχανουργείο), όπου θα παρουσιαστούν τα οπτικοακουστικά έργα των τελειοφοίτων σπουδαστών της Σχολής Μουσικής Τεχνολογίας ,του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Μη λείψει κανείς!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ